Bästa hotellen i Linköping

Linköping har flera trevliga hotell att bo på – både vad gäller vandrarhem och av den lite mer lyxiga varianten. Eftersom Linköping är en stad med SAAB och en del affärsverksamheter, samt universitetssjukhuset som räknas som ett av landets bästa, finns många ställen att hysa in dig på.

Scandic Hotell

Vid Stångån på motsatta sidan av restaurangen Stångs Magasin, ligger Scandic Hotell som är ett av Linköpings mest populära hotell. Här är det ofta knökfullt och på sommaren hålls det grillkvällar utomhus i uteserveringen dit vem som helst får komma och äta. Scandics frukost är fantastisk så om du vill gå hit och äta brunch en söndag eller bara äta dig stadigt mätt med ditt affärssällskap, så är dte hit du ska gå en tidig morgon.

Elite Stora Hotellet

Mitt på Stora Torget vid Filbyterstatyn ligger Stora Hotellet som även är känd för sin utsökta mat i restaurangen. Sätt er gärna i glasverandan för att kika på folk samtidigt som ni avnjuter en middag elelr en god lunch. Stora Hotellet räknas som ett finare hotell men rummen kostar ändå inte så mycket mer än 1100 per natt vilket är relativt överkomligt.

Hotell Ekoxen

Bakom den fina parken Trädgårdsföreningen ligger hotell Ekoxen. Här händer det även mycket annat eftersom den övre våningen tidigare var ett privatsjukhus för plastikkirurgi. Det hålls många föreläsningar och konferenser i Ekoxen så du som vill träffa folk kan gå hit utan att behöva sova över.

Clarity Hotell The Box

Du som gillar inredning och lite tuff design kommer att uppskatta Clarion Hotell The Box. Hotellet ligger lite utanför staden men du kan gå in till fots eller ta bilen i bara 5 minuter för att komma dit eller från hotellet in till staden. Gångvägar finns från entrén ända till stadskärnan. Rummen har väggar med text där rolig och viktig info finns, ungefär som på en stortavla. I hotellet finns också ett gym och en stor swimmingpool.