Denna blogg tar upp allt som har med Linköping och Brokind att göra. Vi tycker att allt fler borde semestra på hemmaplan i Sverige och upptäcka allt som vårt avlånga land har att erbjuda. Vi som skriver här på bloggen kommer själva från Linköping och känner till området väl. Det gör att vi kan dela med oss av massa tips och information till dig som läser. Vi vill helt enkelt skapa en liten turistguide för vår härliga lilla stad.

Vi tycker det finns många oupptäckta pärlor i Linköping och vi vill att allt fler ska upptäcka dessa. Speciellt Brokind är en mysig liten ort som ligger 27 kilometer från stan. Det tar bara 20 minuter att köra hit med bil. Här finns det bland annat ett vackert slott som du inte kommer missa vid ett besök. Du kommer hitta massor med tips på vad du kan se och göra i Linköping och vi hoppas verkligen att du blir inspirerad till ett besök.

Har du inte varit i Linköping tidigare är det verkligen läge att prova någonting nytt. När du väl befinner dig här kan du till exempel testa att rida eller varför inte åka på en båttur? Möjligheterna är många i denna härliga stad. Dessutom kommer vi tipsa om flera trevliga butiker där du kan stilla ditt shoppingbegär. Det blir allt från klädbutiker till lokala favoriter. Du kommer också få tips på var du kan fika och äta gott. Vi vill helt enkelt vara din guide till Linköping och Brokind.