Startsida

Hej och välkommen till denna blogg som valt att fokusera på Linköping och speciellt området Brokind. Du kan läsa om vad det finns för saker att göra i området, till exempel om du skulle vara på semester. Du kan också läsa om de olika föreningarna i området och vad det finns för mysiga butiker. Detta kommer helt enkelt att vara en reseguide för Linköping och Brokind. Vi kommer även att fokusera på olika båt- och ridsällskap eftersom detta är två mycket omtyckta aktiviteter i trakten.

Om du reser till Linköping och Brokind behöver du givetvis någonstans och bo. Därför kommer vi tipsa om flera olika boendealternativ i området. Du kan naturligtvis bo på hotell eller hyra en privat bostad. Vi kommer även ta upp campingar i området om du känner för att bo i husvagn eller tälta. Det kommer finnas något som passar alla personligheter och plånböcker helt enkelt.

Vi tycker absolut att det är underskattat att resa på hemmaplan i Sverige. Det finns så många vackra platser i vårt avlånga land och Linköping är absolut en av dem. Man behöver inte alltid åka utomlands utan kan lika gärna semestra i Sverige. Dessutom gör man klimatet en tjänst på samma gång. Vi hoppas med hjälp av vår blogg ge dig en bild av Linköping och vad som erbjuds i området. Vi har valt att fokusera lite extra på Brokind eftersom vi tycker det är en oupptäckt pärla som förtjänar mer uppmärksamhet. Hoppas att du är av samma åsikt som vi.

På bloggen kommer du hitta mycket information i text men vi delar också med oss av foton från platserna. Vi hoppas att dessa ska inspirera dig precis lika mycket som våra texter. Trevlig läsning och vem vet, vi kanske ses i Linköping eller Brokind!